Gewasgroei op Harrysfarm
Hier kunt u in 2025 de gewasgroei van suikerbieten op Harrysfarm volgen
Hier kunt u in 2025 de gewasgroei van suikerbieten op Harrysfarm volgen
Het perceel is geploegd met de Koeckhoven Ovlac ecoploeg op ca. 20 cm diepte.
Op de zomergerst stoppel is ca. 10 vaste rundveemest gestrooid. 29 juli is de zomergerst geoogst en het stro verhakseld.
Het totale areaal suikerbieten in 2025 is 8,6 ha.
Dit jaar hebben we geen suikerbietenproefveld van SESVanderHave meer.
We zaaien dit jaar de rassen BTS 2655 en Brumby.
Voorvrucht is zomergerst. Het perceel is met de Koeckhoven Ovlac ecoploeg geploegd.
Op deze pagina volgen we de gewasgroei van suikerbieten.
Elandweg 73
8255 PT Swifterbant
Telefoon: 06 209 584 01
E-mail: info@harrysfarm.nl
Iedere twee maanden verstuurt Harry e-nieuws naar zijn abonnees. Wil je ook heel gemakkelijk het nieuws in de mail ontvangen?
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |